Mijn naam is Rieke Griffioen en ik ben begin 2013 afgestudeerd aan Holos, Academie voor Holistische Massagetherapie in Utrecht.

In het verleden ben ik lange tijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven als officemanager en wisselde dit af met het beroep van reisbegeleider. Ik heb veel mogen reizen, heb in het buitenland gewoond en kennis gemaakt met vele culturen. Mijn interesse in mens en bewustzijn was er al heel lang maar ik merkte lang geleden ook dat ik mezelf beter wilde leren kennen.

In 2007 kwam er in veel opzichten een kentering in mijn leven en begon ik met de opleiding aan de Academie Holos. Deze opleiding heeft veel bijgedragen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo mocht ik kwetsbaar zijn en kreeg ik inzicht in mijn eigen angsten en behoeftes. Zo'n 'leerweg' is eigenlijk een leefweg en die ontwikkeling blijft maar verder gaan......
Niet lang daarna leerde ik mijn huidige partner kennen en in 2010 verruilde ik mijn woonplaats Culemborg voor Warnsveld waar ik nu woon op biologische boerderij Korenblik.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van zowel de boerderij als de praktijk. De praktijk wordt elektrisch verwarmd en die elektriciteit wordt weer opgewekt door de zonnepanelen die we hebben. Verder streven we ernaar om zo min mogelijk afval te hebben en hanteren we een kringloop in ons bedrijf.

Sinds ik op deze plek ben heeft mijn leven een andere betekenis gekregen. Er is meer rust gekomen, ook innerlijk. Een plek met geur, kleur en volop ruimte. Het leven leef ik - zoveel ik kan - aandachtig in het hier en nu.


Mijn praktijk is een mooie plek met een fijn uitzicht: ook letterlijk met een open blik. Het beroep van holistisch massagetherapeut  geeft mij veel voldoening & het brengt me prachtige ontmoetingen.

Wie weet treffen we elkaar in mijn praktijk!

Bel gerust voor een afspraak of meer informatie 0653 889122 of stuur me een mail.

 

Over mij:

Open Blik Praktijk voor Holistische Massagetherapie                 BTW nr. 172685679B01                      KvK 50587595          IBAN: NL11ASNB0706761685