Ervaringen

Ervaringen van mensen in mijn praktijk

“Al lange tijd heb ik rugklachten waarbij ik veel spanning ervaar. Tijdens de behandelingen die Rieke geeft merk ik dat die spanningen wegvloeien en ik weer ontspanning ervaar. Het is wonderlijk hoe dat werkt, ik noem het maar ‘magic hands’. Er is veel rust tijdens de behandeling en Rieke voelt goed aan waar de spanning zit. Er zit veel aandacht in de massage die ze geeft en dat is te merken. Telkens loop ik als hernieuwd mens de praktijk weer uit.”

Freek

“Van alle bange mensen op de wereld was ik wellicht de meest angstige om op de massagebank te kruipen. Rieke zorgt voor rust en vertrouwen. Ze bouwt stap voor stap op en laat toe wat er op dat moment is. Keer op keer neemt zij de moeite om precies te vertellen wat ze doet, zonder de hele tijd aan het woord te zijn.
Haar emphatische benadering maakt dat ik mij op mijn gemak voel en grenzen durf te verleggen. Inmiddels kijk ik zelfs uit naar de volgende keer en dat zegt wat mij betreft alles over de massagepraktijk van Rieke.
Van harte aanbevolen!”

Anoniem

“Ik ben heel tevreden, Rieke kan geweldig masseren en haar behandelingen geven mij een gevoel van ruimte, stroming en rust. Fijn om te mogen ontspannen en even helemaal niets te moeten.”

Esther

“Wat een open blik al niet kan doen! De manier waarop Rieke haar behandelingen geeft hebben mij geholpen om op een andere maniet naar mezelf te kijken en daadwerkelijk te gaan voelen wat ik nodig had op dat moment. Dat was soms rauw maar soms ook zalig en wat daar tussenin zat. Het respect en de rust die zij uitstraalt nodigde mij uit om te mogen zijn wie ik ben.
Bedankt daarvoor Rieke!”

Anoniem